Selecteer een pagina

Rise

High level coaching voor slimme, sensitieve ondernemers.

Nooit_meer_ruzie_met_je_baas

Wat als jouw huidige grootste dromen en plannen straks een realiteit zijn? En wat als je dan ziet dat wat je nu dacht dat er mogelijk is pas het begin blijkt te zijn?

RISE is voor jou als je die grootsheid in jezelf wilt aanboren en daar helemaal voor wilt gaat staan.

Als je meer wilt betekenen voor jouw klanten, de wereld, de mensen om je heen en voor jezelf. En als je dat samen met inspirerende gelijkgestemde HB ondernemers wilt doen.

Zelf heb ik al jaren een goedlopend bedrijf waarin ik werk met de leukste klanten, een fantastisch team heb, mijn dagen volledig zelf in kan delen en geen concessies hoef te doen. 

Mijn hoogbegaafdheid heeft daar een grote rol in gespeeld. Een sterke intuïtie gecombineerd met het kenmerkende snelle schakelen en strategisch denken heeft er steeds voor gezorgd dat ik grote sprongen kon maken en gemakkelijk heb kunnen inspelen op wat werkt voor mij, en voor mijn klanten.

Deze mooie gaven heb jij ook als HB ondernemer. Hoe zou het zijn als je dat nog meer gaat voelen en benutten?

Ik weet uit ervaring dat wij als hoogbegaafde ondernemers het nodig hebben om steeds gevoed en uitgedaagd te worden. Om onszelf steeds te ontstijgen. En om de unieke gaven die steeds krachtiger worden optimaal te benutten. We hebben het nodig dat ons bedrijf meegroeit met onze plannen, dromen en de grootsheid die wij in ons dragen.

In de praktijk blijkt dit echter voor veel HB ondernemers lastig. Alleen al omdat de mensen om je heen je vaak proberen af te remmen: Je denkt te groot. Je wilt te snel. Je werkt te veel.

Je merkt bovendien dat jij in veel dingen anders staat. Dat heeft je ver gebracht, maar het voelt best eenzaam dat anderen je daar niet in kunnen steunen. Er zijn maar weinig mensen die echt begrijpen wat je doet en waarmee je de ondernemersvraagstukken die je hebt kunt delen.

Als je samenwerkt met een team of personeel vind je het moeilijk dat zij zoveel langzamer werken dan jij doet. Je verbaast je erover dat zij niet zien wat voor jou zo vanzelfsprekend en logisch is. Je betrapt je erop dat je daardoor weer steeds meer zelf aan het doen bent. 

Daarom is het zo belangrijk dat je jezelf begeeft in een omgeving met gelijkgestemden. En ook dat je jouw ondernemersblauwdruk helder hebt.

Want, juist omdat je een sneldenkend brein hebt, continu nieuwe ideeën en kansen ziet en die enorme behoefte aan groei en uitdaging hebt, is het verleidelijk om van alles te gaan verzinnen en toe te voegen aan je bedrijf. Dit leidt ertoe dat je jezelf met meer werk opzadelt en dat is niet per se het werk waar je ook echt die voldoening uithaalt en die bezieling bij voelt.

Met RISE ontdek je hoe je kunt ondernemen in het verlengde van jouw ondernemersblauwdruk op een manier die goed is voor jou, goed is voor je bedrijf én goed is voor jouw klanten.

Dit is wat er kan gebeuren als je jouw grootsheid gaat omarmen en gaat ondernemen in het verlengde van jouw ondernemersblauwdruk:

N

… Je voelt je vrij in je bedrijf en je kunt helemaal jezelf zijn. Je past je niet meer aan aan het gemiddelde niveau van de ondernemers om je heen. Je gaat staan en opstaan voor wie je bent en voor wat jij te bieden hebt. Daardoor word je superaantrekkelijk voor jouw (potentiële) klanten en maak je jezelf meteen onderscheidend.

N

… Je voelt je dankbaar dat je mag werken met de leukste klanten die ook nog eens de beste resultaten behalen met jouw aanbod en jouw waarde zien en waarderen.

N

… Het wordt superduidelijk wat de juiste acties zijn voor jou binnen je bedrijf. Daardoor krijg je een ijzerscherpe focus en kun je helemaal in flow kunt werken. Daarmee benut je jouw creativiteit en creatiekracht optimaal.

N

… Je doet alleen nog maar waar jij natuurlijk bedreven in bent. Hierdoor blijf jij plezier houden in wat je doet en kun je ook steeds meer waarde toevoegen aan jouw leven en aan dat van jouw klant. Daardoor zie je ook jouw omzet jaar na jaar toenemen.

N

… Je wordt een sterkere ondernemer. Je vertrouwt op jezelf, jouw intuïtie en jouw zienswijze omdat je weet hoe je anders bedraad bent. En je weet hoe jouw anders-zijn juist op de meest waardevolle manier ingezet kan worden. Daardoor word je niet meer verleid om dingen te doen die anderen goed vinden voor jou, maar dat niet zijn.

N

… Je ervaart zingeving en plezier in het ondernemerschap. Het voelt allemaal lichter, meer ontspannen en gemakkelijker omdat je niet de hele tijd hoeft te strijden of vechten om klanten aan te trekken en te kunnen helpen (die eigenlijk ook niet echt meer bij je passen).

N

… Je hebt superfijne relaties met alle mensen om je heen. En je hebt gelijkgestemden in je leven die jouw mooie plannen helemaal niet raar of onrealistisch vinden maar je juist helpen dat te bereiken.

“Adrienne ziet jou grootser dan jij jezelf ziet. En dat maakt ook dat ze mij altijd aanmoedigt om grootser te denken. Haar adviezen zijn enorm krachtig en helpen me met het realiseren en door durven zetten in periodes van groei.

Ik breek iedere keer door mijn eigen plafonds heen en zie ik dat er zoveel meer mogelijk is dan ik soms zelf alleen kan zien en bedenken. Ongelofelijk waardevol als medeondernemer, sparringpartner en ook dankzij haar enorme krachtige, strategische én warme blik.”

RISE is voor jou als je:

N

al met klanten werkt, ongeacht of je dat op deze of op een andere manier wilt gaan vormgeven.

N

herkenning vindt in HB/HSP.

N

meer gelijkgestemde ondernemers om je heen wilt en samen mooie doorbraken mogelijk wilt maken.

N

aangeeft wanneer je ergens hulp bij nodig hebt, ook al vind je dat spannend of ben je dat niet gewend.

N

een positieve mindset hebt en je je niet meteen uit het veld laat slaan als het even oncomfortabel is of als je het even niet weet.

N

weet dat jij dingen kunt veranderen en realiseren, en je vooral op zoek bent naar de juiste inzichten en tools om dat te kunnen doen.

N

een omgeving zoekt waarin je helemaal jezelf kunt zijn, eerlijk kunt zijn over wat je denkt en voelt en die jou stimuleert om meer uit jezelf, je bedrijf en het leven te halen.

N

iemand bent die eigenaarschap neemt over je leven, je bedrijf en je eigen ontwikkeling.

RISE is nietvoor jou als je:

M

nog niet bent begonnen met ondernemen of nog geen omzet met je bedrijf hebt gedraaid.

M

op zoek bent naar een snelle oplossing en niet bereid bent om aan de slag te gaan met wat je krijgt aangereikt of om dingen uit te proberen die je spannend vindt.

M

het moeilijk vindt zelf aan de slag te gaan en het nodig hebt dat iemand je bij het handje houdt.

M

snel opgeeft als je niet meteen de antwoorden vindt die je zoekt of als iets niet meteen lukt.

M

niet coachable bent en liever in ja-maars en weet-ik-al’s wilt blijven hangen.

M

geen verantwoordelijkheid neemt over de resultaten van je business en dat liever wijt aan omstandigheden.